Engagera dig

Det finns stora  möjligheter för dig att engagera dig i Sober Event. Läs vidare under rubrikerna nedan. Du hittar säkert något som skulle kunna passa dig.

VILL NI SYNAS?
Har ni en grupp som spelar teater, spelar musik, dansar eller showar på annat sätt som ni tror att folk kan vara intresserade av. Då kan ni göra som bland andra Spitfire och SnabeLan. Båda dessa är grupper som bestämt sig för att samarbeta med Sober Event. På detta sätt får de chansen att få visa upp sig, marknadsföras, utbildas, vara med på event och få en massa annat stöd. Hör av er till oss så träffas vi och förklarar mer om vilka möjligheter som finns.

VILL DU ARRANGERA?
Är du intresserad av att få erfarenhet av att planera, förbereda och genomföra arrangemang av olika slag? Då är Sober Event en perfekt möjlighet. Du får tillgång till utbildningar, support, våra metoder och får samarbeta och lära dig mer tillsammans med engagerade ungdomar

VILL DU JOBBA PÅ EVENT?
Gillar du att träffa folk, marknadsföra, påverka, bära utrustning, bygga scen, spela eller göra annat som hjälper oss att ge människor äkta upplevelser? Du kan då vara med i vår personalpool och få vara med på mängder av olika event. Ditt engagemang börjar med någon form av utbildning beroende av dina intressen och våra behov.

VILL DU DELA MED DIG?
Har du någon speciell färdighet, kunskap eller passion som du vill dela med dig av? Du kan då få arbeta som ledare eller mentor för andra av våra engagerade medlemmar.

IDEELLT ENGAGEMANG
Vi som jobbar med Sober Event gör det för att det behövs mer drogfria arrangemang, fler sätt för ungdomar att engagera sig och mer resurser för att göra världen bättre för ungdomar. Vi får ingen lön för det vi gör men får nyttiga erfarenheter för framtiden. Alla som arbetar med Sober Event är medlemmar i Ungdomens Nykterhetsförbund eller någon annan av organisationerna i IOGT-NTO-rörelsen.

Gör en intresseanmälan >>